Evenementen
regelaar inhuren
bij Binck

motor

Ben jij op zoek naar een evenementenregelaar die verantwoordelijk is voor het reguleren van verkeersstromen rondom sportwedstrijden, festivals en andere grote en kleine evenementen? Onze evenementenregelaars beheren parkeerfaciliteiten en handhaven veiligheidsprotocollen om een soepele en veilige ervaring voor je bezoekers te garanderen. 

Wil je snel schakelen?

Bel direct met Binck

Daarom evenementenregelaar inhuren bij Binck

artboard 3

Innovatief

Slimme innovaties dragen bij aan een optimale mobiliteitsbeleving. Denk bijvoorbeeld aan tools met realtime verkeersinformatie.

artboard3

Totaalaanbieder

Zoek je een totaaloplossing voor jouw event? Onze specialisten helpen je graag, van verkeersplan tot begeleiding en materiaalverhuur.

artboard 1

Kennis & kwaliteit

Onze specialisten gaan voor kwaliteit en streven altijd naar het beste resultaat. Wij besteden extra aandacht aan veiligheid en gastheerschap.

Onze aanpak

Kennismaking

Voorafgaand aan de samenwerking ontmoeten we elkaar voor een informeel gesprek. We bespreken jouw projectbehoeften en inventariseren specifieke wensen en eisen.

Plan op maat

Op basis van de besproken behoeften stellen we een op maat gemaakt plan op. Hierin definiëren we wat nodig is, om hoeveel mensen het gaat en de werkzaamheden. Je krijgt een vast aanspreekpunt en een we doen een voorstel voor evaluatie. 

Tijdens het project

Onze ervaren teamleiders zorgen tijdens de uitvoering voor een vlekkeloos verloop. Ze ondersteunen onze verkeersregelaars en jij hebt online inzicht in de planning en urenregistratie. 

Duurzame samenwerking

Bij Binck geloven we in langdurige samenwerkingen. Na afronding van het project plannen we een evaluatiemoment in en kijken we vooruit naar verdere versterking. 

Wat doet een evenementenregelaar? 

Evenementenregelaars zijn in het bezit van een geldige aanstellingspas verkeersregelaar. Zij hebben goede communicatieve vaardigheden en geven duidelijke instructies aan bestuurders en voetgangers. Stressbestendigheid is een must, en zij kunnen effectief blijven handelen in drukke situaties. Een professionele en klantgerichte houding ten opzichte van je publiek en collega’s wordt kun je van de evenementenregelaars van Binck te allen tijde verwachten. 

Evenementenregelaar bij Binck 

Bij Binck streven we naar een werkcultuur van samenwerking en groei. Wij geven onze medewerkers graag de mogelijkheid hun vaardigheden te ontwikkelen en verder te groeien. Bij Binck beschouwen we onze medewerkers als ons meest waardevolle bezit, en daarom investeren we graag in hun professionele groei, ongeacht of zij al ervaring hebben als verkeersregelaar of net beginnen. Bij Binck bieden wij de mogelijkheid om je vaardigheden te verbeteren en je kennis uit te breiden. 

Op zoek naar een evenementenregelaar?

Door middel van onze vaste pool evenementenregelaars en uitgebreide netwerk met zelfstandigen hebben we altijd genoeg mensen beschikbaar om in te zetten op jouw event. Neem telefonisch contact met ons op of vul het formulier in. Laat ons weten om wat voor event het gaat, hoeveel verkeersregelaars je nodig hebt en of er specifieke wensen zijn, dan zorgen wij dat jij verder kunt.

Direct iemand aan de lijn
Naam
binck–8

Werken als evenementenregelaar?

Ga aan het werk op evenementen en festivals. Lekker werken in de buitenlucht met collega’s in een dynamische omgeving, wat wil je nog meer? Lees meer wat het werken als evenementenregelaar inhoudt en meld je direct aan.

ckrachtige

mobiliteitsoplossingen

krachtige

mobiliteitsoplossingen

ckrachtige

mobiliteitsoplossingen

krachtige

mobiliteitsoplossingen